Nuoret

Nuoret

Nuorisotoimintamme päätarkoitus on tarjota lapsille ja nuorille fyysistä ja henkistä kuntoa edistävä, luontoa lähellä oleva, ympärivuotinen harrastus hyvässä seurassa. Sen tärkeimpinä toimintoina ovat


  • suunnistuksen perustaitojen opettaminen ja taitojen syventäminen
  • lasten ja nuorten aktiivisen liikkumisen edistäminen
  • kiinnostuksen herättäminen pitkäjänteiseen harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen
  • aktivointi suunnistuksen harrastamiseen eri tasoilla kuntoilusta kilpaurheiluun
  • kasvattaminen vastuunottoon itsestä ja muista
  • sosiaalisen kasvamisen edistäminen reilussa ja oikeudenmukaisessa porukassa 

Tervetuloa mukaan SK Vuoksen Hippo-suunnistuskouluun kesällä 2021!


Suunnistuskoulu on hinnaltaan 50€/Lapsi, Sisar/20€ ja Perhemaksu 80€.  Ohessa tarjotaan myös vanhemmille ja muille aikuisille mahdollisuutta osallistua aikuisille suunnattuun suunnistuskouluun perhemaksulla tai erilliseen 50€ hintaan. 


Suunnistuskoulu alkaa 10.5 maanantaina Imatran Lammassaaressa kello 17:30.  Hippo-suunnistuskoulun järjestetään aina maanantaisin 10.5-21.6 ja 2.8- 30.8 kello 17:30-19:00 Imatran lähialueille. Tarkemmat sijainnit eri ryhmäkerroille löytyvät vierestä. 


Seuraamme EKSOTE:n koronaohjeita ja järjestämme toiminnan niitä noudattaen. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme osallistujille suoraan sähköpostilla. Toukokuun ajan lasten ulkoliikunnan kokoontumisrajoitus on 20. 


Voit yhä tulla mukaan Hippo-suunnistuskouluun, vaikket ole aijemin ilmoittautunut ja sinulta olisi jäänyt kertoja väliin. Laita etukäteen viestiä lauri.nenonen@skvuoksi.fi niin osaamme odottaa teitä paikalle. 


Yhteydenotot ja tiedustelut: lauri.nenonen@skvuoksi.fi

Suunnistuskoulun aikana opitaan liikkumaan luonnossa, tutustutaan suunnistukseen harrastuksena ja, mikä tärkeintä, saadaan uusia elämyksiä.


Suunnistuskouluun osallistuttaessa tärkeää on myös vanhempien tai jonkun muun aikuisen tuki. Kannustammekin teitä aikuisia tukemaan lasten liikkumista vähintään kahden tunnin verran päivässä. Suunnistuskoulun harjoituksia voi tehdä koko perhe yhdessä!


Metsässä liikkuessa tärkeää on, että jokaisella on ulkoiluun sopivat varusteet. Omaa kompassia ei vielä suunnistuskoululaisella tarvitse olla. SK Vuoksi ei vakuuta suunnistuskoulun osallistujia, mutta vanhemmat voivat hankkia halutessaan lapselleen Suomen Suunnistusliiton vakuutuksellisen lisenssin, mikäli lapsella ei ole voimassa olevaa tapaturmavakuutusta.Tiesithän, että Vuoksirasteille osallistuminen on alle 20-vuotiaille ilmaista! Hippokalenteri 2021


Kokoontuminen aina 17.30


10.5 Lammassaari


17.5 Ukonlinna


24.5 Urheilutalo sprintti 


31.5 Vuoksenniska 


7.6 Hossukka 


14.6 Rauha Kylpylä sprintti


21.6 Imatran Kylpylä


Kesätauko 31.6-26.7


2.8 Rasila Sprintti


9.8 Rauha


16.8 Imatran Kylpylä sprintti


23.8 Mustalampi 


30.8 Ruokolahti Rantaharju "kilpailu"

Opettele karttamerkkejä -linkistä pääset tutustumaan yleisimpiin karttamerkkeihin.


Lopuksi voit testata osaamistasi karttamerkkivisassa.

Jos ilmoittautumislomakkeen kanssa on ongelmia ilmoittautumiset suoraan lauri.nenonen@skvuoksi.fi