Nuoret

Nuoret

Nuorisotoimintamme päätarkoitus on tarjota lapsille ja nuorille fyysistä ja henkistä kuntoa edistävä, luontoa lähellä oleva, ympärivuotinen harrastus hyvässä seurassa. Sen tärkeimpinä toimintoina ovat


  • suunnistuksen perustaitojen opettaminen ja taitojen syventäminen
  • lasten ja nuorten aktiivisen liikkumisen edistäminen
  • kiinnostuksen herättäminen pitkäjänteiseen harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen
  • aktivointi suunnistuksen harrastamiseen eri tasoilla kuntoilusta kilpaurheiluun
  • kasvattaminen vastuunottoon itsestä ja muista
  • sosiaalisen kasvamisen edistäminen reilussa ja oikeudenmukaisessa porukassa 

Hippo-rastikerho ja Lasten harjoitukset kesällä 2022

Hippo-rastikerho ja lasten suunnistusharjoitukset alkavat kesän osalta 16.5 maanantaina kello 17:30-19:00 Imatran Ukonniemi-stadionilla. Harjoituksissa on kaksi tasoryhmää nuoremmat/vähemmän suunnistaneet n. 6-10v ja vanhemmat/enemmän suunnistaneet n. 10-13v. Ryhmät eivät ole sitovia, joten niiden välillä voi olla vaihtelua eri kertojen välillä. Rastikerho ja harjoitukset järjestetään yhteensä 15 kertaa 16.5-22.8.2022. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta suunnistuksesta.


Harjoitukset ovat aina maanantaisin kello 17:30-19:00 Hinnaltaan suunnistuskoulu on 50e/lapsi tai 70e koko perhe. Harjoituksiin voi tulla mukaan kokeilemaan ilmaiseksi. Osallistua voi joka kerta, tai säännöllisen epäsäännöllisesti muiden menojen salliessa. Mukana menossa pysyy hyvin, vaikka kertoja jäisikin välistä. Harjoituksiin voi hypätä sekaan milloin tahansa. Alla oleva kalenteri päivittyy tapahtumien osalta myöhemmin. Sinistä tekstiä klikkaamalla aukeaa tapahtuman sijaintilinkki.


SK Vuoksi järjestää 14.5 Lauantaina perhesuunnistuspäivän Lammassaaressa kello 10-13, jolloin on mahdollista tulla kokeilemaan suunnistusta. Tarjolla on leimausrata, sekä lyhyt suunnistusharjoitus. 


Ilmoittautumiset suunnuntaihin 15.5 mennessä viereisellä lomakkeella tai laittamalla sähköpostia lauri.nenonen@skvuoksi.fi

Myöhemmin tulevat jälki-ilmoittautumiset suoraan sähköpostiin.


Tiedustelut ja yhteydenotot: lauri.nenonen@skvuoksi.fi

Hippo ja Lasten Harjoitusten Kalenteri

kesä 2022

16.5 Maanantai Ukonniemi-stadion Sprintti


23.5 Maanantai Ukonniemi Hostellin parkki


30.5 Maanantai Lammassaari


6.6 Maanantai Holiday club Saimaa


13.6 Maanantai


20.6 Maanantai


27.6 Maanantai


4.7 Maanantai


11.7 Maanantai


18.7 Maanantai


25.7 Maanantai


1.8 Maanantai


8.8 Maanantai


15.8 Maanantai


22.8 Maanantai
Jos ilmoittautumislomakkeen kanssa on ongelmia ilmoittautumiset suoraan lauri.nenonen@skvuoksi.fi

Suunnistuskoulun aikana opitaan liikkumaan luonnossa, tutustutaan suunnistukseen harrastuksena ja, mikä tärkeintä, saadaan uusia elämyksiä.


Suunnistuskouluun osallistuttaessa tärkeää on myös vanhempien tai jonkun muun aikuisen tuki. Kannustammekin teitä aikuisia tukemaan lasten liikkumista vähintään kahden tunnin verran päivässä. Suunnistuskoulun harjoituksia voi tehdä koko perhe yhdessä!


Metsässä liikkuessa tärkeää on, että jokaisella on ulkoiluun sopivat varusteet. Omaa kompassia ei vielä suunnistuskoululaisella tarvitse olla. SK Vuoksi ei vakuuta suunnistuskoulun osallistujia, mutta vanhemmat voivat hankkia halutessaan lapselleen Suomen Suunnistusliiton vakuutuksellisen lisenssin, mikäli lapsella ei ole voimassa olevaa tapaturmavakuutusta.Tiesithän, että Vuoksirasteille osallistuminen on alle 20-vuotiaille ilmaista! Opettele karttamerkkejä -linkistä pääset tutustumaan yleisimpiin karttamerkkeihin.


Lopuksi voit testata osaamistasi karttamerkkivisassa.