Hippo Suunnistuskoulu 2021

Hippo-suunnistuskoulu 2021

Tervetuloa mukaan SK Vuoksen Hippo-suunnistuskouluun kesällä 2020! Suunnistuskoulu on osallistujille maksuton ja sitä on tukemassa Etelä-Karjalan osuuspankki.


Tänä vuonna suunnistuskoulu aloitetaan omatoimiharjoituksilla, joiden ohjeet tulevat viikottain (ensimmäinen ma 18.5.2020) tälle sivustolle sekä ilmoittautuneille osallistujille sähköpostitse. Jokainen osallistuja saa lisäksi tehtävävihkon ja suunnistuskoulun päätyttyä osallistusmisestaan diplomin. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun Ilmoittautuminen-painikkeen kautta. Toivottavasti pystymme koronavirustilanteesta huolimatta järjestämään suunnistuskoulutapahtumia viimeistään elokuussa 2020. Ohjelman muutoksista ja tulossa olevista tapahtumista tiedotamme tällä sivulla, SK Vuoksen some-kanavilla sekä suunnistuskouluun ilmoittautuneille sähköpostitse.

Viikko-tehtävät


vko 22

vko 23

vko 24

vko 25

vko 26

vko 27

vko 28

vko 29

vko 30

vko 31

vko 32

vko 33

vko 34

vko 35

Suunnistuskoulun aikana opitaan liikkumaan luonnossa, tutustutaan suunnistukseen harrastuksena ja, mikä tärkeintä, saadaan uusia elämyksiä.


Suunnistuskouluun osallistuttaessa tärkeää on myös vanhempien tai jonkun muun aikuisen tuki. Kannustammekin teitä aikuisia tukemaan lasten liikkumista vähintään kahden tunnin verran päivässä. Suunnistuskoulun harjoituksia voi tehdä koko perhe yhdessä!


Metsässä liikkuessa tärkeää on, että jokaisella on ulkoiluun sopivat varusteet. Omaa kompassia ei vielä suunnistuskoululaisella tarvitse olla. SK Vuoksi ei vakuuta suunnistuskoulun osallistujia, mutta vanhemmat voivat hankkia halutessaan lapselleen Suomen Suunnistusliiton vakuutuksellisen lisenssin, mikäli lapsella ei ole voimassa olevaa tapaturmavakuutusta.Tiesithän, että Vuoksirasteille osallistuminen on alle 20-vuotiaille ilmaista! Lisätiedot Tapahtuma-valikon Vuoksirastit 2020 kohdasta.