Etusivu2

Tervetuloa 

SK Vuoksen sivuille

Olemme suunnistusseura Imatran ja Ruokolahden seudulla Etelä-Karjalassa. Tarjoamme monipuolista suunnistukseen liittyvää harrastetoimintaa ympäri vuoden niin seuran jäsenille kuin kaikille muillekin lajista kiinnostuneille.


SK Vuoksi tunnetaan suunnistuksellisesti vaativista maastoista, hyvistä kartoista, tasokkaista tapahtumista sekä välittömän mukavasta porukasta.  


Näiltä sivuilta saat tietoa seurasta, tapahtumistamme, ja muista ajankohtaisista asioista sekä pääset tutustumaan kartoihimme.


Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista


15.4 Leimaus-leiri 2021 Vuokatissa. Leirille ilmoittautuminen käynnisssä. Ilmoittakaa minulle ketkä ovat lähdössä 15.5 mennessä. aki.hietanen78@gmail.com . Käykää katsomassa leirin sivuilta ilmoittautumislomake niin näette tiedot jotka tarvitsen.


20.4 Kuntorastit alkavat. Kevään ensimmäiset Vuoksirastit Mansikkalassa ti 20.4 alkaen klo 17.30. Lähtöpaikka uimahalli/urheilutalo. Kuntorastiohjelma nähtävissä osiossa: Tapahtumat/Vuoksirastit 2021.


18.2 Seura-asujen tilaus käynnissä. Tilattavina ovat juoksupuku ja suunnistuspaita. Malli ja väritys sama kuin aikaisemmin. Lisätiedot


31.1. Sprintti/kortteliharjoitus, ilmoittaudu viim. pe 29.1 klo 18 mennessä tästä.


22.12 Seuran hupparit noudettavissa Hietasen Akilta. Soitto ennen noutoa.


13.12 SK Vuoksen avoimet suunnistusmestaruuskilpailut. Tulokset


7.12 Harjoitukset peruttu toistaiseksi. Korona-rajoitukset estävät sisäharjoittelun toistaiseksi.


SK Vuoksi somessa